• PREMIUM-huisjes met 2 slaapkamers (ZV11621)

Grootte: 51 vierkante meter, Capaciteit: 4 personen (of 2 volwassenen alleen voor meer comfort).
Huisje heeft een woonkamer, een kitchenette met vaatwasser, een terras, een badkamer met douche, een separate toiletruimte, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (de twee eenpersoonsbedden kunnen worden gecombineerd). De andere slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden. De woonkamer heeft een zit- en eethoek, 2 flatscreen-TV’s, open haard en gratis wifi.
(Beschikbaarheid: 10 voorlopig)

  • PREMIUM-huisjes met 3 slaapkamers: (ZV1622)

Grootte: 70 vierkante meter, Capaciteit: 6 personen (geschikt voor een echtpaar met 4 kinderen, of 2 tieners met elk hun eigen kamer of 3 volwassenen met elk een eigen slaapkamer om alleen maar comfortabeler te zijn). Een woonkamer, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (de twee eenpersoonsbedden kunnen worden gecombineerd), de andere 2 slaapkamers hebben 2 eenpersoonsbedden. Een kitchenette met vaatwasser en een terras, 2 flatscreen-TV’s, open haard, gratis wifi.
(Beschikbaarheid 5 voorlopig)

  • PREMIUM-huisjes met 4 slaapkamers: (ZV1623)

Grootte: 80 vierkante meter, Capaciteit: 8 personen (geschikt voor een echtpaar met 6 kinderen, of een echtpaar met 3 tieners met elk hun eigen kamer of 4 volwassenen met elk een eigen slaapkamer om alleen maar comfortabeler te zijn)Huisje heeft een woonkamer, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (de twee eenpersoonsbedden kunnen worden gecombineerd), de andere 3 slaapkamers hebben 2 eenpersoonsbedden. Huisje heft verder een kitchenette met vaatwasser en een terras, 2 flatscreen-TV’s, open haard en gratis wifi.
(Beschikbaarheid 5 voorlopig)

*** Alle huisjes zijn voorzien van wifi en een televisie met nationale en internationale zenders, maar geen telefoon.
     Er is verwarming, maar geen airconditioning. Huisjes hebben een eigen terras, open haard in de woonkamer.
     Handdoeken worden verstrekt bij aankomst en een verandering van lakens en handdoeken is tegen betaling mogelijk tijdens het feest.
     Als u wilt, kunt u dit bij aankomst aan de receptie melden en betalen.
     De kitchenettes zijn voorzien van een gootsteen, kleine koelkast, magnetron en kookplaat, vaatwasser en zijn gevuld met borden,  
     kookgerei, een tafel en stoelen. Haardrogers zijn aanwezig behalve bij Comfort huisjes.
     Gehandicapte huisvesting is beschikbaar in zowel het hotel als in de huisjes.

 

%d bloggers liken dit: