• 1 slaapkamers VIP-huisje (ZV1631)
  Grootte: 51 vierkante meter, Capaciteit: 4 personen (of 2 volwassenen alleen voor meer comfort).
  Een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed. Een woonkamer, een kitchenette en een terras plus een BBQ set.
  Een badkamer met douche, separaat toilet. De woonkamer heeft een zit- en eethoek, een vaatwasser, 2 flatscreen-TV’s (eentje extra in de slaapkamer), open haard, en streaming wifi
  ViP huisjes hebben hun eigen privé sauna en jacuzzi +extra TV tegenover de Jacuzzi.
  Dagelijks vers brood service aan huis (geen beleg).
  (Beschikbaarheid: 5 voorlopig)
 • VIP-huisjes met 2 slaapkamers (ZV1632)
  Grootte: 70 vierkante meter, Capaciteit: 4 personen (of 2 volwassenen voor meer comfort)
  Een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed. De andere slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden (de twee eenpersoonsbedden kunnen worden gecombineerd), de andere slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden.
  Huisje heeft verder een woonkamer met een zit- en eethoek, een kitchenette, een terras + BBQ set, badkamer met douche en een separaat toilet. Het heeft een vaatwasser, 2 flatscreen-tv (extra in de slaapkamer), open haard en streaming wifi.
  VP huisjes hebben hun eigen privésauna en jacuzzi + extra TV tegenover de Jacuzzi.
  Elke ochtend wordt vers brood aan huis gebracht (geen beleg).
  (Beschikbaarheid: 4 voorlopig)
 • VIP-huisjes met 3 slaapkamers (ZV1633)
  Grootte: 80 vierkante meter, Capaciteit: 6 personen (geschikt voor een echtpaar met 4 kinderen, of een echtpaar met 2 tieners met elk hun eigen kamer of 3 volwassenen met elk een eigen slaapkamer om alleen maar comfortabeler te zijn).
  Huisje heeft een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed. De andere slaapkamers hebben twee eenpersoonsbedden (de twee eenpersoonsbedden kunnen worden gecombineerd).
  Huisje heeft verder een woonkamer, een kitchenette, een terras + BBQ set, een badkamer met douche, separate toilet. De woonkamer heeft een zit- en eethoek, vaatwasser, 2 flatscreen-TV’s (extra in de slaapkamer), open haard en streaming wifi
  VIP huisjes hebben hun eigen privésauna en jacuzzi + extra TV tegenover de Jacuzzi.
  Elke ochtend wordt vers brood aan huis gebracht (geen beleg).
  (Beschikbaarheid 8 voorlopig)
 • VIP-huisjes met 5 slaapkamers (ZV1634)
  Grootte: 140 vierkante meter, Capaciteit: 10 personen (geschikt voor een echtpaar met 8 kinderen, of een echtpaar met 4 tieners met elk hun eigen kamer of 5 volwassenen met elk een eigen slaapkamer om alleen maar comfortabeler te zijn)
  Huisje heeft een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed. De andere slaapkamers hebben 2 eenpersoonsbedden (de twee eenpersoonsbedden kunnen worden gecombineerd).
  EHuisje heeft verder en woonkamer, een kitchenette en een terras + BBQ set, twee badkamers waarvan een met sauna en jacuzzi, één met ligbad en 1 douche in een van de 2 slaapkamers. Er is ook een separaat toilet. De woonkamer heeft een zit- en eethoek, heeft een vaatwasser, 3 flatscreen-TV’s (extra in 2 slaapkamers), open haard, streaming wifi
  VP huisjes hebben doorgaans hun eigen privésauna en jacuzzi + extra TV tegenover de Jacuzzi.
  Elke ochtend wordt vers brood aan huis gebracht (geen beleg).
  (Beschikbaarheid 0 voorlopig)
%d bloggers liken dit: