Zandstrand Hotel Center Parc

Zandvoort Center Parc

Huisjes

 

 

 

 

Accommodatie en maaltijdpakketinformatie

A – ACCOMMODATIE BESCHRIJVING:

Tijdens het feest hebben we een hotel aan het strand en verschillende huisjes op het terrein van het hotel op loopafstand. De huisjes zijn ideaal voor gezinnen of groepen mensen die meer ruimte, een terras en een kitchenette nodig hebben. Deze lokatie heeft een subtropisch zwembad met een wildwaterbaan, welke in de prijs is inbegrepen.
Hieronder vindt u een overzicht van de huisvestingsopties en prijzen.
Let op: alle accommodatieprijzen zijn inclusief inchecken om 16:00 uur op vrijdag 2 oktober tot en met uitchecken om 11:00 uur op zondag 11 oktober 2020. Er zijn geen afspraken met het hotel gemaakt over een voor – en na-feest huisvesting.  Vanwege contractvoorwaarden kunnen we geen prijzen aanbieden voor minder dan 9 overnachtingen tijdens het feest.

PRIJZEN ZIJN PER HOTELKAMER OF HUISJE – VOOR 9 OVERNACHTINGEN.

 

B – STRAND HOTEL ZANDVOORT

Alle hotelkamers hebben verwarming en beschikken over Wi-Fi en dagelijkse roomservice, evenals een minibar, telefoon en televisie met nationale en internationale zenders. Elke dag schone handdoeken en elke drie dagen schone lakens. Een föhn is aanwezig in de kamers. Gehandicapte huisvesting is beschikbaar. Ontbijt is inbegrepen. Alle kamers hebben uitzicht op de Noordzee.

 • Eenpersoonshotelkamer: Zeezicht (€ 956 per kamer met lunch). Met maximale subsidie  (€741).
 • Tweepersoonskamer: Zeezicht (€ 1163 per kamer met lunch). Met maximale subsidie (€829).
 •  Driepersoons hotelkamer: Zeezicht (€ 1658 per kamer met lunch). Met maximale subsidie (1013).

Voor subsidie hanteren we een vuistregel: als het gespaarde 2e tiende deel bestemd voor huisvesting + lunch minder is dan het bedrag voor kamer met lunch dan komt u in aanmerking. We vertrouwen erop dat iedereen oprecht en eerlijk dit zal aangeven.

C – HUISJES (Geen Zeezicht)

Alle huisjes hebben een terras, wifi en een televisie met nationale en internationale zenders, maar geen telefoon. Er is verwarming, geen airconditioning. Handdoeken worden verstrekt bij aankomst. Halverwege het feest worden geen lakens verwisseld. Als u handdoeken midweek in de huisjes wilt verschonen, is dat mogelijk tegen betaling van een toeslag van 6,50 Euro per persoon (geldt ook voor kinderen). Deze kunnen bij de receptie worden besteld en betaald. De kitchenettes zijn voorzien van een gootsteen, kleine koelkast, magnetron en kookplaat, en zijn voorzien van borden, kookgerei, een tafel en stoelen. Haardrogers zijn aanwezig in Premium en VIP huisjes. Gehandicapte huisvesting is beschikbaar in sommige huisjes. Het ontbijt is niet inbegrepen in de prijs per huisje. Verschil tussen Comfort en Premium huisjes: Premium-huisjes zijn ruimer en eleganter. Hebben een 2e TV in een slaapkamer en een vaatwasser. Verschil tussen Premium en VIP Huisjes: VIP-huisjes hebben een eigen Bubbelbad/Jacuzzi en een privé sauna. Ze zijn ruimer en hebben snellere (steaming) WiFi. ’s Ochtends wordt vers brood gebracht (geen beleg) en hebben een BBQ-set (kolen) op het terras.

Prijzen huisjes

 • Comfort: 2 slaapkamers – geschikt voor 4 personen (€ 1079 per huisje). Met lunch 2 ouders en 2 kids (€1403) met subsidie (€829)
 • Comfort: 3 slaapkamers – geschikt voor 6 personen (€ 1405 per huisje). Met lunch 2 ouders en 4 kids (€1873) met subsidie (€1155)

Subsidies wordt gegeven alleen voor hotelkamers en comfort huisjes.

De onderstaande prijzen zijn zonder lunchprijzen van €90 voor (12 jaar en ouder) en €72 voor (4 tot 12 jaar). Deze komen erbij afhankelijk van hoeveel mensen een huisje boeken. Men kan bijvoorbeeld met twee volwassenen een 2 slaapkamerhuisje huren, ieder met een eigen slaapkamer, dan wordt de prijs inclusief verplichte lunch: 1302 + 2*90 = €1482.

 • Premium met 2 slaapkamers – geschikt voor 4 personen (€ 1302 per huisje)
 • Premium met 3 slaapkamers – geschikt voor 6 personen (€ 1534 per huisje)
 • Premium met 4 slaapkamers – geschikt voor 8 personen (€ 2087 per huisje)
 • VIP met 1 slaapkamer – geschikt voor 2 personen (€ 1121 per huisje)
 • VIP met 2 slaapkamers – geschikt voor 4 personen (€ 1525 per huisje)
 • VIP met 3 slaapkamers – geschikt voor 6 personen (€ 1852 per huisje)
 • VIP met 5 slaapkamers – geschikt voor 10 personen (€ 3294 per huisje)

A – BESCHRIJVING ACCOMMODATIES:

FOTOS HOTEL KAMERS***:

 • Eenpersoonskamer: zeezicht (ZV1601)

Grootte: 23 vierkante meter; capaciteit: 1 persoon; een kamer met 1 groot bed (king size) of twee bedden naast elkaar, badkamer en een aparte toiletruimte. Ontbijt is Inclusief. Dagelijkse roomservice (Beschikbaar: 10 om te reserveren)

 • Tweepersoonskamer: zeezicht (ZV1601) 

Grootte: 23 vierkante meter, Capaciteit: 2 personen; een kamer met 1 groot bed (king size). Een badkamer en een aparte toiletruimte.  Ontbijt is Inclusief. Dagelijkse roomservice. (10 eenheden beschikbaar om te reserveren)

 • Driepersoonskamer: zeezicht (ZV1601)

Grootte: 23 vierkante meters, Capaciteit: 3 personen; een kamer met 1 groot bed (kingsize) + 1 extra eenpersoonsbed, een badkamer en een aparte toiletruimte. Ontbijt is Inclusief. Dagelijkse roomservice (10 eenheden beschikbaar om te reserveren)

*** Alle hotelkamers hebben een TV, airconditioning en verwarming, een douche en een separaat toilet en beschikken over wifi en dagelijkse roomservice, koffiezetapparaat, evenals een minibar, telefoon en televisie met nationale en internationale kanalen. Elke dag schone handdoeken en elke drie dagen schone lakens. Een föhn is aanwezig in de kamers. Gehandicapte huisvesting is beschikbaar in zowel hotels als huisjes.  

FOTOS CENTER PARCS COMFORT HUISJES ***:

 • 2 slaapkamers COMFORT-huisjes (ZV1611) 

Grootte: 51 vierkante meter. Capaciteit: 4 personen (of 2 volwassenen alleen voor meer comfort). Huisje heeft een woonkamer, een kitchenette, een badkamer met een douche, een separate toilet, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (de twee eenpersoonsbedden kunnen worden gecombineerd) en een terras. De andere slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden. De woonkamer heeft een zit- en eethoek met Flatscreen-TV, open haard, gratis wifi. (Beschikbaarheid: 10)

 • 3 slaapkamers COMFORT-huisjes met (ZV1612) 

Grootte: 70 vierkante meter, Capaciteit: 6 personen (geschikt voor een echtpaar met 4 kinderen, of 2 tieners met elk hun eigen kamer of 3 volwassenen met elk een eigen slaapkamer om alleen maar comfortabeler te zijn) Huisje heeft een woonkamer, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (de twee eenpersoonsbedden kunnen worden gecombineerd). De andere 2 slaapkamers hebben 2 eenpersoonsbedden, een badkamer met douche. De woonkamer heeft een zit- en eethoek, een kitchenette, flatscreen-TV, open haard, gratis wifi en een terras. (Beschikbaarheid 5 voorlopig)

FOTOS CENTER PARCS PREMIUM HUISJES ***:

 • 2 slaapkamers PREMIUM-huisjes (ZV11621)

Grootte: 51 vierkante meter, Capaciteit: 4 personen (of 2 volwassenen alleen voor meer comfort). Huisje heeft een woonkamer, een kitchenette, een badkamer met douche, een separate toilet, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (de twee eenpersoonsbedden kunnen worden gecombineerd). De andere slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden. De woonkamer heeft een zit- en eethoek, 2 flatscreen-TV’s, open haard en gratis wifi. (Beschikbaarheid: 10 voorlopig)

 • PREMIUM-huisjes met 3 slaapkamers: (ZV1622) 

Grootte: 70 vierkante meter, Capaciteit: 6 personen (geschikt voor een echtpaar met 4 kinderen, of 2 tieners met elk hun eigen kamer of 3 volwassenen met elk een eigen slaapkamer om alleen maar comfortabeler te zijn)Een woonkamer, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (de twee eenpersoonsbedden kunnen worden gecombineerd), de andere 2 slaapkamers hebben 2 eenpersoonsbedden.Een kitchenette en een terras, een vaatwasser, 2 flatscreen-TV’s, open haard, gratis wifi. (Beschikbaarheid 5 voorlopig)

 • PREMIUM-huisjes met 4 slaapkamers: (ZV1623)  Grootte: 80 vierkante meter, Capaciteit: 8 personen (geschikt voor een echtpaar met 6 kinderen, of een echtpaar met 3 tieners met elk hun eigen kamer of 4 volwassenen met elk een eigen slaapkamer om alleen maar comfortabeler te zijn). Huisje heeft een woonkamer, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (de twee eenpersoonsbedden kunnen worden gecombineerd), de andere 3 slaapkamers hebben 2 eenpersoonsbedden. Huisje heft verder een kitchenette en een terras, vaatwasser, 2 flatscreen-TV’s, open haard en gratis wifi. (Beschikbaarheid 5 voorlopig)

FOTOS CENTER PARCS VIP HUISJES ***:

 • 1 slaapkamers VIP-huisje (ZV1631)
  Grootte: 51 vierkante meter, Capaciteit: 4 personen (of 2 volwassenen alleen voor meer comfort). Een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed. Een woonkamer, een kitchenette en een terras plus een BBQ set. Een badkamer met douche, separaat toilet. De woonkamer heeft een zit- en eethoek, een vaatwasser, 2 flatscreen-TV’s (eentje extra in de slaapkamer), open haard, en streaming wifi ViP huisjes hebben hun eigen privé sauna en jacuzzi +extra TV bij de Jacuzzi. Dagelijks vers brood service aan huis (geen beleg). (Beschikbaarheid: 5 voorlopig)
 • VIP-huisjes met 2 slaapkamers (ZV1632)
  Grootte: 70 vierkante meter, Capaciteit: 4 personen (of 2 volwassenen voor meer comfort) Een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed. De andere slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden (de twee eenpersoonsbedden kunnen worden gecombineerd), de andere slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden. Huisje heeft verder een woonkamer met een zit- en eethoek, een kitchenette, een terras + BBQ set, badkamer met douche en een separaat toilet. Het heeft een vaatwasser, 2 flatscreen-tv (extra in de slaapkamer), open haard en streaming wifi. VP huisjes hebben hun eigen privésauna en jacuzzi + extra TV bij de Jacuzzi. Elke ochtend wordt vers brood aan huis gebracht (geen beleg).
  (Beschikbaarheid: 8 voorlopig)
 • VIP-huisjes met 3 slaapkamers (ZV1633)
  Grootte: 80 vierkante meter, Capaciteit: 6 personen (geschikt voor een echtpaar met 4 kinderen, of een echtpaar met 2 tieners met elk hun eigen kamer of 3 volwassenen met elk een eigen slaapkamer om alleen maar comfortabeler te zijn). Huisje heeft een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed. De andere slaapkamers hebben twee eenpersoonsbedden (de twee eenpersoonsbedden kunnen worden gecombineerd). Huisje heeft verder een woonkamer, een kitchenette, een terras + BBQ set, een badkamer met douche, separate toilet. De woonkamer heeft een zit- en eethoek, vaatwasser, 2 flatscreen-TV’s (extra in de slaapkamer), open haard en streaming wifi VIP huisjes hebben hun eigen privésauna en jacuzzi + TV Elke ochtend wordt vers brood aan huis gebracht (geen beleg).
  (Beschikbaarheid 8 voorlopig)
 • VIP-huisjes met 5 slaapkamers (ZV1634)
  Grootte: 140 vierkante meter, Capaciteit: 10 personen (geschikt voor een echtpaar met 8 kinderen, of een echtpaar met 4 tieners met elk hun eigen kamer of 5 volwassenen met elk een eigen slaapkamer om alleen maar comfortabeler te zijn) Huisje heeft een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed. De andere slaapkamers hebben 2 eenpersoonsbedden (de twee eenpersoonsbedden kunnen worden gecombineerd). Huisje heeft verder en woonkamer, een kitchenette en een terras + BBQ set, twee badkamers waarvan een met sauna en jacuzzi, één met ligbad en 1 extra douche in één van de 2 slaapkamers. Er is ook een separaat toilet. De woonkamer heeft een zit- en eethoek, heeft een vaatwasser, 3 flatscreen-TV’s (extra in 2 slaapkamers), open haard, streaming wifi VP huisjes hebben doorgaans hun eigen privésauna en jacuzzi + tv Elke ochtend wordt vers brood aan huis gebracht (geen beleg).
  (Beschikbaarheid 0 voorlopig)

*** Alle huisjes zijn voorzien van wifi en een televisie met nationale en internationale zenders, maar geen telefoon. Er is verwarming, maar geen airconditioning. Huisjes hebben een eigen terras, open haard in de woonkamer. Handdoeken worden verstrekt bij aankomst. Halverwege het feest worden geen lakens verwisseld. U kunt dat wel tegen betaling laten doen. Vraag dit aan de receptie. Als u handdoeken midweek in de  huisjes wilt verschonen, is dit mogelijk tegen betaling van een toeslag van 6,50 euro per persoon (geldt ook voor kinderen). Aanvraag en betaling kunt u bij de receptie doen. De kitchenettes zijn voorzien van een gootsteen, kleine koelkast, magnetron en kookplaat, vaatwasser en zijn gevuld met borden, kookgerei, een tafel en stoelen. VP huisjes hebben een BBQ set op het terras, hun eigen privé sauna en jacuzzi + extra TV bij de Jacuzzi. Elke ochtend wordt vers brood aan huis gebracht (geen beleg). Haardrogers zijn aanwezig behalve bij Comfort huisjes. Gehandicapte huisvesting is beschikbaar in zowel het hotel als in de huisjes.

B – Informatie en kosten maaltijdpakket:

Het verplichte maaltijdpakket omvat alleen lunches op zaterdag 3 oktober tot en met lunch op zaterdag 10 oktober. Bezoekers worden geacht de verplichte lunchmaaltijdservice te kopen, tenzij ze dieetbeperkingen hebben en van plan zijn om zelf te koken tijdens het feest. Het ontbijt wordt geserveerd in de vorm van een opgewaardeerd “American-Style” buffet voor alle hotelgasten en bestaat uit warme drank van koffie, thee of warme chocolademelk, melk, gebak, fruitsap selecties, croissants, boter en fruitconserven, roerei , kalkoen- of kipworst, yoghurt, kaas en een selectie vers fruit. Niet-hotelgasten kunnen zich aanmelden en ontbijt bij de receptie aanschaffen.

Een lunch bestaat uit soep, een warme lunchmaaltijd (bijvoorbeeld pasta, stoofpot, enz.) En een snack. Broodjes en salade. Drankjes zijn onder meer: ​​koffie / thee, melk en een keuze aan vers sap.

De dinerservice op zaterdag 3 oktober (als er genoeg deelnemers zijn) zal een buffet zijn en we verwachten ten minste één ander buffetmaaltijd tijdens het feest (dansavond) en misschien ook twee pick-ups, meeneemmaaltijden tijdens sightseeingtrips. Beide optionele dinermaaltijden zijn inclusief wijn, bier, koffie / thee en een keuze aan frisdrank of mineraalwater. Alle ontbijt, lunches en diners worden geserveerd in het hotel in Rise & Shine ontbijt- en lunchbuffetruimte.  De kosten per maaltijdpakket per persoon zijn als volgt:

 • Lunchpakket voor volwassenen (12 jaar en ouder) voor 9 dagen € 80
 • Kinderen (4-12 jaar oud) voor 9 dagen € 64
 • Baby (3 jaar en jonger) gedurende 9 dagen GRATIS
 • Dinner-optie volwassen (12 en ouder)  € 35 (Inclusief drankenpakket)
 • Dinner-optiet kinderen (4 tot 12 jaar)  € 22,50 (inclusief drankenpakket)

Let op: we kunnen geen lunch of diner terugbetalen wanneer u in een van de lokale restaurants wilt eten.

C- POST-FEEST HUISVESTING

Als u na het feest in het resort wilt verblijven, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het hotel voor prijzen en beschikbaarheid. We organiseren geen speciale groepsprijzen na het feest.

D – VOORZIENINGEN OP HET PARK EN IN HET HOTEL

• Gratis Wi-Fi beschikbaar in het hele resort
• Gratis verwarmd buiten- en binnenzwembad met toezicht door de badmeester
• Squash € 15 per uur
• Medisch Centrum in de stad
• Wasserette  (€5) Droger (€2)
• Meerdere restaurants op Markplaats en in de stad
• Supermarkt • Soevenierswinkels
• Fietsverhuur € 13,50 per dag
• Bootverhuur peddel € 7,50 per half uur
• Jump XL (in het hotel) € 11,00 per uur
• Treasure Minigolfbaan € 7,50 per persoon
• Bowling (in het hotel) € 25 per uur (6 personen)
• Wandel- en Fietspaden (Zuid Kennemerland Nationale Park)
• Gratis parkeren op het park is ook beschikbaar voor hotelgasten (ongeveer vijf tot tien minuten lopen). Naast het hotel is parkeergelegenheid beschikbaar. € 70 voor de hele periode of anders € 10 per dag.

E – ANNULERINGSBELEID

Als u uw Feest-plannen moet wijzigen nadat u de betaling hebt uitgevoerd en u kunt het Feest niet meer bijwonen, kunt u uw terugbetaling volgens het volgende schema ontvangen:

• Vóór 1 mei – Restitutie minus 15 euro verwerkingskosten per persoon
• Tussen 1 mei en 1 juli – 75% restitutie van het te betalen bedrag
• Tussen 1 juli en 1 augustus – 50% restitutie van het te betalen bedrag
• Tussen 1 augustus en 1 september – 25% restitutie (dit wordt bepaald door onze contractvoorwaarden)
• Na 1 september — Geen restitutie.

%d bloggers liken dit: